Bruxelles

Le Lounge

At the heart of an office building, this café-restaurant acts as a real communal area, welcoming large numbers of workers in the district. In a highly organic approach, this new site is a breath of fresh air in the working day. Maud Caubet Architectes opted for recycled industrial material and re-used vintage furnishings. Using panels of OSB wood, which become acoustic panels suspended from the partition furnishings for a unified look, the architect has made this café-restaurant a multi-use area for meetings, training sessions, coaching or a simple lunch break.

Client : CBRE GLOBAL INVESTORS
Location : Bruxelles, Belgique
Programme : Restaurant d’entreprises
Status : Livré en mars 2014
Totale area : 293m²
Budget : 760 000€
Manager project: Catia Marini
Partners : Advisers

Share Project :

similar projects